Fyra sätt att öka testosteron naturligt

Testosteron – manligt hormon – mycket viktigt för hälsan av representanter för starkt kön. Om du har problem med nivån på detta hormon i kroppen, skyndar du inte att ta piller eller prickinjektioner – lyssna på rekommendationerna av specialister.
För det första är det nödvändigt att kritiskt överväga din livsstil. Din uppmärksamhet presenteras av 4 huvudfaktorer som kan påverka testosteron.
ett.Tvätta. Dålig sömn – en nyckelfaktor som bidrar till en minskning av testosteronnivåerna hos de flesta män. Brist på sömn kan påverka hormoner och blodkemi. Detta tenderar att ha en skadlig effekt på testosteron. Sova sju till åtta timmar, även om det inte passar ditt vanliga schema.
2.Håll din vikt. Överviktiga eller överviktiga män har ofta låga testosteronnivåer.
3.Led en aktiv livsstil. Testosteron har förmågan att anpassa sig till kroppens behov. Om du tillbringar mycket tid i ryggläge får din hjärna ett informationsmeddelande om att du inte behöver så många hormoner för att stärka ben och muskler. Men när du är fysiskt aktiv skickar din hjärna en signal för att syntetisera mer testosteron.
fyra.Undvik stress, annars kommer din kropp att “hälla ut” stresshormonet – kortisol och producera mindre testosteron. Organisera din https://clinicafrancesadray.com/ arbetsdag så att den är 10 timmar. Under resten av din fritid kan du träna din favorithobby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *